Pampers - plenky pro spokojený zadeček :-)

20:37:00

Plenky Pampers jsme používali ihned po Klárčině narození. I přes ''vysokou'' částku musím uznat, že byly nejlepší volba. Bohužel i kvůli finanční stránce jsme po čase vyzkoušeli plenky značky TESCO Loves baby se sovičkami. Dlouhou dobu byly výborné, cenově parádní a pak najednou nastal zlom. Klárinka se začala strašně opruzovat, prdelku měla červenou a každé přebalování pro ní bylo doslova peklo. Chvíli jsem si myslela, že opruzený zadeček znamená růst zoubků a vyzkoušela snad všechny krémy na opruzeniny, ale  nezabralo bohužel nic. Pak se mi znova dostal do ruky balík plenek Pampers, nasadili jsme a po dvou dnech byly opruzeniny pryč. Kláruška spokojená a já taktéž. Usoudila jsem, že se raději uskromním v něčem jiném, ale už ne v plenkách. Jsme spokojené jak s klasickými Pampers ACTIVE BABY tak i Pampers SLEEP & PLAY (oranžový balík). 
  Nedoporučujeme plenky Huggies, které vůbec nepřilnuly a nedržely. Jako záchranu používáme i Albert ŠMOULY, které na svou cenu jsou nadprůměrné. Nevyzkoušené stále jsou Babylove & Happy..

You Might Also Like

0 komentářů

Děkuji za váš komentář. Byl odeslán ke schválení a případně bude zveřejněný.

Popular Posts

Veškeré mé fotografie a texty podléhají autorským právům. Kopírování bez mého souhlasu je ZAKÁZÁNO!. Používá technologii služby Blogger.

Archiv blogu